Jornada Tècnica 'Botànica a la Cuina. Espècies, herbes i flors'
Autor: argençola

Dissabte 10 de juny es realitzarà a Argençola la Jornada Tècnica 'Botànica a la Cuina. Espècies, herbes i flors'.
9.00 h Sortida de reconeixement de flora i recol·lecció de flors de saüc. Sra. Montserrat Enrich, de www.gastronomiasalvatge.com
Aportació únicament la sortida: 5 €
11.00 h Pausa i infusions
11.30 h El Saüc Medicinal: identificació botànica, possibles confusions, recol·lecció, parts utilitzades, composició, propietats, precaucions, darrers estudis científics, monografies oficials. Sr. Antoni Mañes, de www.quimicatotal.net
12.30 h El Saüc en les recerques etnobotàniques, la importància pels nostres informants en alimentació i medicina popular. Sra. Airy Gras Mas, representació del grup EtnoBioFic
Modera la Jornada: Astrid van Ginkel de Fitomon.
Lloc: Església de Sant Llorenç
Aportació tota la Jornada inclou la sortida: 8 €
Activitat amb inscripció prèvia: info@fitomon.com o associacioeltrill@gmail.com
(nom, telèfon i correu electrònic)
Etiquetes: jornada tècnica botànica a la cuina mercat de les espècies argençola
Compartit per argencola.cat
dilluns, 18 de Agost de 2025
Noticies + Llegides
darrer mes
Festa Major de Santa Coloma de Queralt 2025
Festa Major de Bellveí 2025
Concabella Rock 25
Festa Major de Malgrat 2025
Laberint de palla de Pavia 2025
Àlbums destacats

Mercat medieval de Guimerà (108)

Marxa dels Castells de la Segarra (405)

Les Peixeres (66)

Els colors de la Segarra: l'estiu (193)

Les Cabanes del tros (301)

Terra de castells (222)

Patrimoni religiós (196)

Instagram #somsegarra (0)